Advies en begeleiding - Chaan
21439
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21439,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Advies en begeleiding

Zorgvastgoed

Door wijzigingen in de financiering en wet- en regelgeving oriƫnteren organisaties zich over hoe om te gaan in de toekomst met hun vastgoed. Huren, eigendom, afstoten, samenwerken met anderen. De huisvestingskosten moeten steeds vaker betaald worden door de bewoner en niet door de organisatie. Wat betekent dit en welke oplossingen zijn er?

Het adviseren en begeleiden bij het opstellen van vastgoed-businessplannen
  • Social enterprice
  • Het adviseren van organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van commerciĆ«le projecten die een maatschappelijke waarde vertegenwoordigen. Het realiseren van een Social Enterprice project vraagt om een goed uitgewerkt businessplan.
  • Zorg en organisatie
Transformatie- en transitieprocessen

Het adviseren en begeleiden van veranderingen bij het omvormen van de organisatie en traject begeleiden in de verschillende fases. Het adviseren van kleinschalige wooninitiatieven organisatiemodel, financiering en directievoering.

NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP

Neem contact met mij op.
Altijd vrijblijvend en bedoeld om te bezien of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
Ik zie uw uitnodiging graag tegemoet.

NEEM CONTACT OP